Työpaja: Oma hyvä tila | Ke 11.9. klo 17.30-19.30

10€

Hinta

Maailmassa ympärillämme kuohuu ja uutiset ovat pääasiassa negatiivisia. Ihmisen mieli ei kuitenkaan kykene vastaanottamaan jatkuvaa negatiivista uutisvirtaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän toiminnalliseen ja interaktiiviseen työpajaan, jossa tutustumme Generatiivisen NLP:n keskiössä olevaan C.O.A.C.H.- tilaan, joka vapaasti suomennettuna on oma hyvä tila. Oma hyvä tila on erittäin toimiva keino voida hyvin vaikka ympärillä myllertää.

Työpajassa esittelen oman hyvän tilan teorian ja harjoittelemme myös useamman kerran omaan hyvään tilaan pääsemistä. Saat mukaasi hyvän työkalun voidaksesi paremmin.

Mikä NLP?

NLP eli Neuro-Linguistic-Programming on jatkuvasti kehittyvä ja täydentyvä ala. Uuden sukupolven NLP:ssä (Generative NLP) erilaisten mallien ja menetelmien rinnalle on noussut mm. läsnäolotaitojen, oman hyvän sisäisen tilan ja ihmisten välisen turvallisen tunneilmaston merkityksellisyys. Siinä yhdistyvät sekä keho ja mieli että järki ja tunteet sellaisella tavalla, joka palvelee kestävän hyvinvoinnin ja sinun oman hyvän elämän rakentumista.

Työpajan kouluttajana toimii Anne Tuhkanen, joka on sekä pitkän linjan kiropraktikko D.C., erikoisalueena keho-mieli että NLP Trainer.

  • Milloin? Keskiviikkona 11.9. klo 17.30-19.30
  • Missä? Tampereella

Tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet!

Vieritä ylös